Filme

#_cu-totii-la-surf-2007

Surf's Up - primele ecouri

Ne gasim in timpul unei competitii de surf intre pinguini . Filmul spune povestea unei echipe de specialisti in documentare care filmeaza in culisele celei mai tensionate, sfasietoare si periculoase competitii de surf cunoscute vreodata, Penguin World Surfing Championship. Cody Maverick, un surfer amator care participa pentru prima oara la competitie se afla de data aceasta in prim- plan. Filmul ni-l prezinta pe Cody pentru prima data la o competitie de surf, alaturi de surferi cu experienta si de un public numeros.

Primele reactii

Filmul de animatie, Surf's Up, cu toate ca este catalogat de unii "un alt film de animatie cu pinguini", s-a dovedit a fi unul destul de reusit. Desigur, a avut parte si de reactiile negative venite de la cei care nu au considerat necesara o noua povestioara despre pinguini, si nu oricum, ci intr-un film de animatie. Pentru mai multe despre calitatile sau neajunsurile filmului, aveti mai jos cateva fragmente ale primelor reactii la Surf's Up .

Pro

Film Journal International: "Va datorati dumneavoastra insiva sa vedeti Surf's Up, chiar si numai pentru a admira talentul si maiestria cu care a fost realizat" (Ethan Alter)

New York Times: "Surf's Up are o vibratie prietenoasa, placuta si un umor usor si siret" (Jeannette Catsoulis)

Seattle Times: "Surf's Up este, de fapt, o comedie draguta, comica si sofisticata. Este jucausa si imaginativa" (Tom Keogh)

Contra

Salt Lake Tribune:"Nu este nimic in neregula cu Surf's Up...dar nici nimic spectacular la el nu este" (Sean Means)

Time Out New York: "Cu adevarat neplacut, si not cool. Macar
pinguinii prea draguti nu danseaza
" (Maitland McDonagh)



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea