Filme

# viespea #omul furnica #marvel #supereroi

Supereroii Marvel revin pe marile ecreane! Omul Furnica face echipa buna cu Viespea

In aceasta vara Omul Furnica face echipa cu Viespea, intr-o noua aventura alaturi de cei mai simpatici cupereroi ai Universului Cinematografic. Omul Furnica si Viespea (Ant Man and The Wasp) este cea mai recenta productie Marvel, si va avea premiera in cinematografe pe 6 iulie.

Avem sansa de a ne reintalni cu Scott Lang, infractorul devenit supererou in primul film "Ant Man", care a aparut in 2015, si il vom cunoaste pe Hope van Dyne, Viespea care ne va surprinde cu tenacitatea si abilitatile ei.

"Ant-Man and The Wasp" ii are in rolurile principale pe supereroii cu abilitatea incredibila de a se micsora. In intervalul tulbure de dupa "Captain America: Razvoi Civil", Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se lupta cu consecintele alegerilor pe care trebuie sa le faca atat in rolul lui de supererou, cat si in acela de parinte. Pe masura ce se straduieste sa gaseasca un echilibru intre viata personala si responsabilitatile de Ant-Man, el e insarcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) si de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o noua misiune urgenta si periculoasa. Scott trebuie sa-si puna din nou costumul de Om Furnica (Ant-Man) si sa invete sa lupte alaturi de Viespe (The Wasp) ca o echipa, pentru a descoperi niste secrete primejdioase, invaluite in trecut si uitare.

"Ce e foarte palpitant la acest nou film este faptul ca apare dupa confruntarea dezastruoasa din 'Razboi Civil'. Pentru mine este minunat ca putem sa spunem astfel de povesti si avem libertatea sa ne jucam cu personajele din benzile desenate, aducandu-le pe marile ecrane, in fata publicului. Asta am facut si cu 'Omul Furnica', iar personajul sau de dupa 'Razboi Civil' a fost astfel expus unui public si mai mare", declara producatorul Kevin Feige.

Explorarea noilor lumi din acest film a inceput in anul 2017, atunci cand s-a filmat o mare parte din poveste in Atlanta, Georgia. Echipa si actorii s-au mutat ulterior in San Francisco, pentru a filma in zona de coasta. Pentru Feige, explorarea unor noi lumi si dimensiuni este regula generala de baza pentru fiecare film. "Scopul filmelor Marvel este sa ne transporte in alte dimensiuni, pe taramuri pe care nu le-am mai vazut pana acum. Asta livram cu fiecare film pe care il lansam, fie ca este vorba despre 'Gardienii Galaxiei' sau 'Captain America: Razboi Civil' ", marturiseste Feige.

Efectele vizuale fantastice de micsorare si marire a personajelor si a imprejurimilor au fost realizate de Stephane Ceretti si Dan Sudick si va vor tine lipiti de scaunele din cinema, cu sufletul la gura, in asteptarea deznodamantului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea