Filme

#disney #star wars #george lucas #franciza

Disney pregateste "Razboiul Stelelor", Episodul 7

Reprezentantii studiourilor Disney au anuntat recent ca au achizitionat franciza "Razboiul Stelelor". Acestia vor produce si vor lansa cea de-a saptea parte a seriei legendare.

"Star Wars" se numara printre cele mai de succes francize din istoria cinematografiei, iar Disney va lansa un al saptelea film din aceasta serie in anul 2015. Conducerea Disney si-a propus ca ulterior sa mai produca alte doua sau chiar trei parti ale seriei, avand in vedere ca are incredere in apetitul publicului pentru tematica productiei.

Studiourile Disney au achizitionat franciza la pachet cu compania de productie Lucasfilm, in schimbul sumei de 4,05 miliarde de dolari.

George Lucas, seful companiei, s-a retras astfel din aceasta industrie si a mentionat ca a venit timpul ca "Razboiul Stelelor" sa fie dat mai departe unei noi generatii de regizori.

Prin acest pas, Disney nu face decat sa arate ca politica agresiva de achizitionare a productiilor de succes este in continuare valabila si ca si-a propus sa continue cu investitiile extrem de rentabile in urmatorii ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea