Filme

#_street-kings-2008 #street #kings #stapanii #strazilor #keanu #reeves #droguri #crima #actiune #thriller #2008

Street Kings - primele ecouri

Tom Ludlow este un politist veteran din Los Angeles care nu reuseste sa treaca peste moartea sotiei. Atunci cand dovezile il implica in executia unui coleg ofiter de politie, el este obligat sa se intoarca impotriva propriilor principii de politist, in cele din urma ajungand sa-si puna intrebari despre loialitatea celor din jurul lui...

Primele reactii

Un film dur, violent si greu de inteles. Coruptia prezentata in film, locatia unde se petrece actiunea, cat si onestitatea anumitor personaje ne face sa ne aducem aminte imediat de filmul Training Day. Filmul, considera criticii, nu are pic de inteligenta. Street Kings va avea premiera in Romania pe 18 aprilie.

Contra

ReelViews: In ciuda predictibilitatii povestii, putem gasi suspans si tensiune in unele secvente, dar filmul este inzestrat cu un final improbabil si insultator (James Berardinelli)

Chicago Tribune: In scenariul original al lui Ellroy, Street Kings este setat intr-o perioada a pacii, in 1990, dupa rebeliunea lui Rodney King. Ma intreb daca filmul ar fi avut mai mult sens asa (Michael Phillips)

Boston Globe: Regizorului se pare ca ii place senzatia violentei mai mult decat captarea filozofala, asa ca filmul este prins intre prostie si profunzime (Wesley Morris)

Denver Post: Street Kings face aluzie la Training Day si la aroma subtila a peliculei L.A. Confidential, doua filme setate pe moralitatea ambigua si onoarea compromisa a politiei din Los Angeles (Lisa Kennedy)

Washington Post: Reusim sa observam imaginea in mare inaintea personajelor din film, iar asta ne impinge cu gandul in afara filmului (Desson Thomson)

Pro

Philadelphia Inquirer: Majoritatea distributiei este de top. De la Cedric the Entertainer – un dealer de cartier, la Jay Mohr – un politist neingrijit si Chris Evans – un incepator cinstit care face echipa cu Keanu Reevs intr-o calatorie nenorocoasa (Steven Rea)

Toronto Star: Filmul ii apartine in totalitate lui Reeves, care la 43 de ani incepe sa arate in sfarsit ca un adult. Il face pe Clint Eastwood mandru (Peter Howell)

San Francisco Chronicle : Multe lucruri sunt de apreciat la acest film. Street Kings este un thriller propulsive, plin de actiune, dar un singur lucru este minunat – autoritatea povestii lui James Ellroy (Mick LaSalle)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Street Kings

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea