Filme

#steven spielberg #film #julian assange #wikileaks #site #carte

Steven Spielberg lucreaza la un film despre Julian Assange si WikiLeaks

Regizorul Steven Spielberg a inceput deja sa lucreze la un film despre scandalul WikiLeaks , dupa ce a cumparat drepturile de ecranizare a unei carti care da detalii despre deja faimosul site si fondatorul sau, Julian Assange .

Spielberg a achizionat drepturile asupra cartii "WikiLeaks: Inside Julian Assange's War on Secrecy" prin intermediul companiei sale , DreamWorks. Cartea a fost in luna februarie de Guardian Books.

Volumul detaliaza viata personala a lui Assange, dar si momentul crearii site-ului WikiLeaks in 2006 si scandalul declansat de lansarea in presa a zeci de documente secrete.

Despre carte, redactorul sef de la Guardian News & Media spune ca este o “combinatie intre Woodward, Bernstein, Stieg Larsson si Jason Bourne, iar despre Assange afirma ca “este o figura extraordinara care sfideaza orice personaj inventat pana acum de scenaristii de la Hollywood”.

Deocamdata, Steven Spielberg nu a comentat nimic oficial despre viitorul sau proiect.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea