Filme

#steve carell #fiu #rocker #imagine #john lennon #dan fogelman

Steve Carell - fiu de rocker in "Imagine"

Steve Carell are o agenda foarte ocupata, dar pana acum pare sa faca fata avalansei de proiecte cu care este asaltat de producatori. Actorul din dinner for schmucks va aparea intr-o noua comedie despre un rocker in varsta care isi aduce aminte ca are un fiu pe care nu l-a cunoscut niciodata.

Variety confirma un zvon care circula de ceva vreme la Hollywood: Carell va detine un rol principal intr-o comedie cu accente de drama, intitulata Imagine. Filmul spune povestea unui artist rock batran care este inspirat sa porneasca in cautarea fiului pe care nu l-a cunoscut niciodata de o scrisoare primita cu ani in urma chiar de la legendarul John Lennon.

Steve Carell va interpreta rolul fiului cu care batranul rocker incearca sa stabileasca o relatie inainte de a fi prea tarziu.

Imagine reprezinta debutul regizoral al scenaristului Dan Fogelman . Acesta a mai scris scenariile pentru cateva filme de animatie cunoscute (Cars, Bolt, Tangled ) si pentru comedia Fred Claus.

Carell va fi si unul dintre producatorii filmului prin intermediul propriei sale companii. Deocamdata nu se cunoaste data la care va incepe productia acestui film.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea