Filme

#filmari romania #filme noi #sharon stone #andy garcia #what about love

Sharon Stone si Andy Garcia vor filma in Romania pana in septembrie

Filmarile la productia "What About Love", cu Andy Garcia si Sharon Stone in rolurile principale, derulate in Romania de la sfarsitul lunii iulie, au loc in acest moment la studiourile Castel Film din Bucuresti, pana pe 7 septembrie.

Potrivit declaratiilor lui Bogdan Moncea, director de marketing al Castel Film, filmarile au inceput pe 23 iulie in tara. Pret de cateva ore, s-a filmat pe Transfagarasan. Moncea mai spune ca Sharon Stone si Andy Garcia au avut ocazia sa viziteze Castelul Corvinilor din Hunedoara, dar si localitatile Bolboci si Pestera.

"What About Love" este regizat de Klaus Menzel si infatiseaza povestea a doi tineri - un spaniol si o americanca - care vor sa faca un film despre dragoste in timpul calatoriei lor in Europa. Parintii fetei sunt interpretati de Garcia si Stone.

Cea mai mare parte a filmului va fi filmata in Romania. Incepand cu data de 25 septembrie, echipa de filmare se va muta in Spania.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea