Filme

#premiile emmy #mad men #modern family #emmy 2011 #premiile emmy 2011 #castigatori emmy 2011

Serialele Modern Family si Mad Men au triumfat la gala Emmy 2011

Serialele " Modern Family " si " Mad Men " au fost marile castigatoare ale galei din acest an a premiilor Primetime Emmy , care a avut loc duminica seara seara, la Los Angeles.

Serialul "Mad Men" (difuzat de postul AMC) a castigat la categoria "Cel mai bun serial/drama", in timp ce "Modern Family" a primit premiul "Cel mai bun serial/comedie".

Pentru prestatia din "The Good Wife" Julianna Margulies a fost recompensata cu trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un serial dramatic.

In domeniul productiilor de comedie, Jim Parson a primit cel de-al doilea sau premiu Emmy consecutiv, decernat la categoria "Cel mai bun actor de comedie in rol principal".

"Downtown Abbey" a fost desemnata cea mai buna miniserie a anului si a fost recompensata cu alte 3 premii Emmy: pentru scenariu, cea mai buna actrita in rol secundar si cea mai buna regie.

Faimosul cineast Martin Scorsese a primit primul sau premiu Emmy din cariera, la categoria "Cel mai bun regizor al unei miniserii TV", pentru serialul "Boardwalk Empire".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea