Filme

# two and a half men #seriale #serial #friends #seinfeld #seriale comedie #The Big Bang Theory

Seriale de comedie

Friends, Seinfeld , sau sunt doar cateva dintre serialele care au avut succes in intreaga lume. Descopera mai multe informatii despre acestea in randurile care urmeaza.


Friends


Cu siguranta ii stii pe actorii principali din film si fara indoiala te asemenei cu unul dintre ei: Rachel, Monica, Pheobe, Chandler, Joey si Ross. Acestia sunt 6 prieteni foarte buni care tre, impreuna, printr-o serie de de cele mai multe ori, dar si mai putin fericite in alte cazuri.


Seinfeld


Seinfeld prezinta aventurile continue ale unui New Yorker (comediantul Jerry Seinfeld ) si prietenii sai usor nevrotici. Seinfeld este un sitcom aparut in 1989 si care a inceput sa aiba foarte mult succes, chiar si in aceasta perioada.


Two and a Half Men


Two and a Half Men este un film apreciat in intreaga lume. Fiecare episod din film prezinta viata burlacului Charlie care traieste o viata minunata in vila sa din Malibu si ale carora tabieturi au fost deranjate de fratele sau proaspat divortat si de fiul acestuia.


The


The Big Bang Theory este un serial care prezinta modul in care se schimba viata unor personaje briliante, dar cu mici probleme de socializare atunci cand langa apartamentul lor se muta o blonda frumoasa si extrem de sociabila.


Married... with Children


Married... with Children sau este unul dintre serialele pe care fiecare dintre noi le-a urmarit cu drag in anii '90 si chiar si mai recent. Filmul se este un pamflet la adresa familiei clasice americane: barbatul care este singurul sprijin in casa, dar care este scarbit de sotie, sotia casnica care nu are o alta grija decat sa arate bine, fiul care este fraierul cartierului si fiica frumoasa, dar usuratica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea