Filme

#filme noi #selena gomez #distributie film # emma roberts # spring breakers

Selena Gomez si Emma Roberts, doua hoate in pelicula 'Spring Breakers'

Selena Gomez si Emma Roberts vor fi doua hoate in pelicula 'Spring Breakers'. Cele doua vor fi ajutate sa dea o spargere de Vanessa Hudgens . Producatorii filmului inca nu au batut palma cu cele trei actrite, dar lucrurile sunt ca si rezolvate.

'Spring Breakers' va fi o comedie cu ceva accente dramatice, despre trei tinere care vor sa dea o fuga la mare, dar isi dau seama ca nu au niciun ban in buzunar. Atunci se decid sa puna la cale o spargere.

Inarmate si decise sa plece cat mai repede la plaja, fetele dau navala intr-un restaurant si golesc casa de marcat. Planul lor nu tine prea mult timp. Hoatele sunt prinse de politie si bagate in spatele gratiilor.

In ajutorul lor sare James Franco . Acesta interpreteaza rolul unui dealer de droguri, care, dupa ce le scoate pe fete din inchisoare, le pune sa-i omoare rivalul.

Selena Gomez este credincioasa grupului, Emma Roberts este curajoasa si neinfricata, iar despre rolul lui Hudgens inca nu se stiu detalii.

Filmarile pentru productia 'Spring Breakers' vor debuta in primavara lui 2012, in Florida.

Foto: thefashionspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea