Filme

#filme noi #filme #the avengers #the avengers 2

Se pregateste "The Avengers 2"

Incasarile uriase rezultate de pe urma peliculei S.F. "The Avengers" i-au determinat pe cei de la Marvel Studios sa anunte ca filmul va beneficia de o continuare.

Reprezentantii distribuitorului Walt Disney Co au declarat, marti, ca pregatirile pentru "The Avengers 2" au inceput deja. Deocamdata nu se cunoaste data premierei noului film.

"The Avengers" a avut parte de un debut spectaculos pe marile ecrane. Pelicula a generat incasari de 207,4 milioane de dolari in primul weekend de proiectii in SUA si Canada, la sfarsitul saptamanii trecute. "The Avengers" a stabilit si un nou record, devenind filmul cu cel mai bun debut din istoria cinematografiei nord-americane.

Pana in prezent, la nivel mondial "The Avengers" a strans incasari de peste 702 milioane de dolari. Din distributia filmului fac parte: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow si Mark Ruffalo.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea