Filme

#filme noi #sherlock holmes # sherlock holmes 3 # sherlock holmes 2: a game of shadows

Se lucreaza la Sherlock Holmes 3

Studiourile Warner Bros au inceput deja sa lucreze la " Sherlock Holmes 3", desi cea de-a doua parte a filmului inca nu a fost lansata pe piata, scrie digitalspy.co.uk.

Cei de la Warner Bros au angajat deja un scenarist in persoana lui Drew Pearce, acelasi om care va scrie scenariul lui " Iron Man 3 ". Deoamdata, nu se cunosc detalii despre felul in care va decurge actiunea lui "Sherlock Holmes 3".

Intre timp, ne apropiem cu pasi repezi de lansarea lui " Sherlock Holmes 2 : A Game of Shadows". Filmul este programat sa apara pe marile ecrane pe data de 16 decembrie 2011. Asa cum ne-am obisnuit inca din prima parte, rolul simpaticului detectiv Sherlock Holmes este interpretat de Robert Downey Jr., in timp ce Jude Law il va intruchipa pe doctorul John Watson. Cei doi acasa.ro /prieteni" title="prieteni">prieteni vor trebui sa isi masoare fortele cu temutul profesor Moriarty .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea