Filme

#filme #scurtmetraje #premii film #superman spiderman sau batman #festival kaliber35

Scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman" a fost premiat la Festivalul KALIBER35

Scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman", regizat de Tudor Giurgiu a primit distinctia de cel mai bun scurtmetraj la KALIBER35 Munchen International Short Film Festival.

Competitia de Munchen s-a desfasurat in perioada 21-27 iunie si au fost selectate 35 de filme de scurtmetraj, din 25 de tari.

"Superman, Spiderman sau Batman" are in centrul actiunii povestea unui baietel in varsta de 5 ani, pe nume Aron, care isi doreste sa faca ceva pentru a-si salva mama bolnava de inima.

Filmul de scurtmetraj a fost filmat la Cluj-Napoca, alaturi de o echipa locala, din care fac parte actorii Bogdan Zsolt, Cornel Raileanu, Elena Ivanca, Ovidiu Crisan, Maria Seles, Adriana Bailescu si Aaron Serban (protagonistul).

Scenariul acestei productii a fost scris de Doru Lupeanu, cel care a scris si scenariul scurtmetrajului "Fata galbena care rade", regizat de Constantin Popescu.

Foto: filmetari.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea