Filme

#film #samuel l jackson #incasari film #actori celebri

Samuel L. Jackson, cel mai profitabil actor din istorie

Samuel L. Jackson este cel mai profitabil actor din istorie. Filmele in care a jucat au generat cele mai mari incasari din toate timpurile. Conform Cartii Recordurilor, productiile lui Jackson au incasat in decursul timpului peste sapte miliarde de dolari.

Samuel L. Jackson s-a remarcat destul de tarziu, la varsta de 46 de ani. El a primit primul sau rol important in 1991, in pelicula 'Jungle Fever' ('Febra Iubirii').

Filmul care a facut din Jackson un adevarat star a fost ' Pulp Fiction ', din 1994.

Au urmat roluri principale si secundare in peste 100 de filme, majoritatea de box office: ' Jurassic Park ', 'Razboiul Stelelor', 'Iron Man' si 'Sarutul mortii', printre altele.

In medie, Samuel L. Jackson joaca in trei-patru filme pe an. Numai in ultimii doi an, actorul american a jucat in zece filme, iar pentru anul viitor are pregatite alte trei productii.

Ajuns la 62 de ani, celebrul actor se considera un norocos. Pentru el nu a contat atat de mult calitatea filmelor, cat cantitatea. A dorit sa joace mult, pentru ca jobul sau i se pare foarte 'cool'.

In urmatoarea perioada, Samuel L. Jackson va putea fi vazut in filme precum ' The Avengers ', 'Meeting Evil' si 'The Samaritan'.

Samuel L. Jackson in The Avengers - trailer



Foto: flicksandbits.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea