Filme

#filme noi #filme #ryan reynolds #highlander #distributie film

Ryan Reynolds ar putea juca intr-un remake al peliculei "Highlander"

Fanii filmelor din seria "Highlander" au parte de vesti bune. La Hollywood se pregateste un remake dupa primul "Highlander" (1986), iar pentru rolul principal, cel al lui Connor MacLeod, este vizat actorul canadian Ryan Reynolds.

Deocamdata, nu se stie in ce stadiu se afla negocierile dintre Reynolds si producatorii filmului. Potrivit unor surse, noul "Highlander" va fi regizat de Juan Carlos Fresnadillo, cineast nominalizat la Oscar pentru scurtmetrajul "Linked", iar de partea de productie se va ocupa Neal Moritz si Peter Davis.

Desi nu se cunosc prea multe detalii despre scenariu, se pare ca remake-ul va respecta o mare parte din filmul din 1986.

In "Highlander", in regia lui Russell Mulcahy, rolul scotianului Connor MacLeod era interpretat de Christopher Lambert. Filmul a avut parte de mai mult continuari si a stat la baza unei serii de televiziune.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea