Filme

#russell crowe #campanie #twitter #sequel #master and commander #film

Russell Crowe face campanie pe Twitter pentru un sequel la "Master and Commander"

Russell Crowe este atat de mandru de Master and Commander : The Far Side of the World, incat incearca sa-i convinga pe producatorii de la 20th Century Fox sa realizeze un sequel pentru filmul din 2003.

Actorul australian vrea ca fanii sai sa ii bombardeze pe sefii studiourilor Fox cu mesaje prin care sa sprijine campania sa. Starul din Gladiator este nerabdator sa reia rolul lui Jack Aubrey in filmul bazat pe razboaiele napoleoniene, asa ca nu a stat mult pe ganduri si a postat mesajul pe Twitter.

“Daca vreti o continuare la Master and Commander, va sugerez sa-i scrieti lui Tom Rothman de la Fox despre dorinta voastra”, scrie Crowe pe Twitter in incercarea de a resuscita pelicula.

Campania actorului a dat rezultate imediat. Un purtator de cuvant al studiourilor Fox a afirmat ca producatorii au primit foarte multe cereri pentru un sequel la Master and Commander, iar compania analizeaza acum un posibil proiect.

Russell Crowe poate fi urmarit in filmul de actiune The Next Three Days in care joaca alaturi de Elizabeth Banks . Urmareste un trailer al filmului mai jos:


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea