Filme

#filme noi #filme #russel crowe #margaret thatcher #distributie film

Russel Crowe, rol intr-un film despre Rupert Murdoch si Margaret Thatcher

Actorul american Russel Crowe a fost propus pentru rolul principal intr-un film despre legaturile secrete dintre Rupert Murdoch si fostul premier britanic Margaret Thatcher.

Pelicula va fi realizata pe baza volumului de memorii "Good Times, Bad Times", scris de Harold Evans, fostul editor-sef de la Sunday Times.

"Filmul va fi o drama si va fi ori de televiziune, ori pentru marele ecran. Proiectul se afla intr-o faza incipienta si, deocamdata, a fost semnat doar contractul cu Harold Evans. Nu exista, deocamdata, contracte semnate cu scenaristi si nici cu actori", a declarat Leon Lecash, regizorul proiectului.

Noua productie cinematografica isi propune sa analizeze intelegerile secrete incheiate intre fostul premier britanic Margaret Thatcher si magnatul australian din industria media Rupert Murdoch.

Potrivit cartii lui Evans, fostul premier al Marii Britanii a manipulat legislatia britanica pentru a facilita incheierea contractului prin care Murdoch a achizitionat ziarul The Times in 1981.

Foto: fanzee.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea