Filme

#filme noi #filme #stephen king #orasul bantuit

Romanul "Orasul bantuit"- Stephen King, adaptare pentru marele ecran

Romanul horror "Orasul bantuit", al lui Stephen King, publicat sub titlul original "It"(1986) va fi adaptat, in curand, pentru cinematografie, de studiourile Warner Bros.

In 1990, acest roman a cunoscut o adaptare pentru micile ecrane, intr-o miniserie TV, sub lucrarile regizorului Tommy Lee Wallace.

Cel care va regiza pentru Warner Bros Studios aceasta productie este Cary Fukunaga. Vor fi realizate doua lungmetraje, care vor prezenta lupta a sapte copii dintr-un orasel nord-american contra unei entitati terifiante.

Cary Fukunaga a regizat de curand o ecarnizare a romanului "Jane Eyre", in care au fost distribuiti actori cunoscuti, precum Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Jamie Bell si Judi Dench.

Romanul "It" reprezinta unul din cele mai mari succese ale lui Stephen King. Autorul este un maestru al genului horror si a scris peste 40 de carti si 200 de povestiri.

Foto: savannahnow.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea