Filme

#_role-models-2008 #modele de viata #comedie #primele ecouri #cornica #role models

Role Models - primele ecouri

Danny (Paul Rudd) si Wheeler (Seann William Scott) sunt doi agenti de vanzari burlaci, trecuti de 30 de ani, cu un comportament salbatic si rebel, a caror ultima petrecere de pomina s-a incheiat cu savarsirea unei infractiuni si cu arestarea lor.

Ajunsi la proces, judecatorul le ofera posibilitatea de a alege intre a petrece multi ani la inchisoare sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program de tip Big Brother pentru indrumarea adolescentilor cu probleme.

Primele reactii

Criticii spun ca Role Models este o comedie cruda, dar foarte amuzanta, cu o distribuite care isi face treaba de minune. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 9 ianuarie 2009.

Pro

Chicago Sun-Times: Role Models este genul de film care apare o data la cativa ani. O comedie amuzanta (Roger Ebert)

Entertainment Weekly: Partea buna a filmului de datoreaza conceptiei ridicate, vitezei si finetii cu care a fost creat. Este genul de comedie care tace sa razi inainte sa prinzi poanta (Owen Gleiberman)

Variety: Chiar daca dialogul pare mai grosolan decat inteligent si ca materialul pare unul de nivel mediu, Role Models sparge tiparul si reuseste sa ne amuze (Robert Wilonsky)

San Francisco Chronicle: Mi-e greu sa-mi aduc aminte o comedie buna care a lasat in urma atatea momente memorabile ca acest film (Peter Hartlaub)

Toronto Star: Sunt trei ingrediente pe care o comedie reusita trebuie sa le aiba: referinte la vechile piese ale trupei KISS , tipi costumati in cavaleri cu sabii se plastic in dotare si copii de 10 ani cu gura mare (Jason Anderson)

Washington Post: Cu siguranta va veti da seama cum se va termina, dar pana atunci aveti multe hohote de ras de parcurs (Neely Tucker)

Contra

Wall Street Journal: Ceva ciudat se intampla de la jumatatea filmului. Poate din cauza ca nimeni nu a stiut sa dezvolte premiza originala (Joe Morgenstern)

New York Times: Role Models toarna zahar si frisa peste tot si transforma in terci (Stephen Holden)

New York Daily News: Ca si personajele principale, filmul este blocat pe prostie (Joe Neumaier)

Trailer Role Models

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea