Filme

#robert pattinson #film biografic #biopic #jeff buckley #cantaret

Robert Pattinson vrea sa cante intr-un film biografic

Robert Pattinson spera ca dupa ce va termina cu franciza Twilight va putea arata lumii ca are mult mai mult talent decat ii solicita rolul de vampire sclipitor. Actorul face lobby pe langa producatorii unui film pentru a-i convinge ca merita rolul principal.

Actorul din Twilight vrea sa joace rolul cantaretului jeff buckley intr-un film biografic despre viata artistului, cunoscut pentru hit-ul sau “Hallelujah”.

Pattinson a cantat pe coloana sonora a lui Twilight, insa rolul pe care il are acum in vizor ii va solicita ceva mai mult calitatile de cantaret. Producatoarea biopicului despre viata lui Buckley, Michelle Sy, afirma ca s-a intalnit cu mai multi actori care sunt interesati de proiect, iar Robert este unul dintre ei. Dar Sy spune ca protagonistul acestui film “trebuie sa poata canta atat vocal, cat si la un instrument sau cel putin sa para credibil ca poate face aceste lucruri.”

Printre actorii care au sanse la rolul principal se numara James Franco si James Marsden. Chair si mama lui Buckley este incantata ca Robert Pattinson s-a aratat atat de interesat de proiect. “Robert este un actor talentat. Sunt flatata ca vrea sa faca parte din proiect. La timpul potrivit vom acorda tuturor o sansa sa fie vazuti si ascultati”, a spus aceasta.

Jeff Buckley s-a inecat in 1997 in Memphis, Tennessee la varsta de 30 de ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea