Filme

#robert pattinson #kristen stwart #twilight saga

Robert Pattinson a 'scapat' cateva amanunte despre finalul 'Twilight'

Robert Pattinson si Kristen Stewart au inceput turneul mondial de promovare a ultimului filma din franciza "Twilight", "Twilight Dawn: Part 2".

Cu acest prilej, Pattinson a dezvaluit ca finalul filmului este unul "foarte ciudat", dupa ce in luna august declara ca scenariul se abate de la finalul cartii scrise de Stephanie Meyer.

"Este foarte ciudat sfarsitul, insa totul lucreaza inr-un mod bizar. Nu o sa aveti de-a face cu o poveste clasica, cu final fericit. Ceea ce suna destul de ridicol, fiindca sa scrii un final fericit pentru acest film este aproape imposibil. Dar Stephanie si-a dat seama ca este lipsit de sens sa faca lucrurile bine pentru toata lumea. Finalul este foarte dulce, probabil este cel mai fain moment din tot filmul. Este in regula", a declarat Pattinson.

Premiera filmului va avea premiera pe 14 noiembrie in Marea Britanie si pe 16 noiembrie in Statele Unite ale Americii.

"The Twilight Saga: Breaking Dawn- Part 2" este al cincilea si ultimul film din seria "Twilight", ce ecranizeaza a doua jumatate a ultimei carti care continua povestea cuplului Bella si Edward Cullen.

Sursa foto: collider.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea