Filme

#robert downey jr. #gravity #how to talk to girls #film

Robert Downey Jr. renunta la "Gravity" pentru "How to Talk to Girls"

robert downey jr. a  renuntat oficial la SF-ul Gravity, dar este aproape de a primi un rol nou in comedia How to Talk to Girls, anunta The Hollywood Reporter.

Pentru ca nu si-a putut strecura in agenda mult prea incarcata si rolul din Gravity, Downey a renuntat in favoarea unei comedii.  Actorul avea doar un rol secundar in filmul lui Alfonso Cuaron. Deocamdata Sandra Bullock poarta negocieri pentru rolul principal din Gravity.

Intre timp Robert Downey Jr. si-a concentrat atentia spre filmul how to talk to girls, bazat pe o carte scrisa de un baietel de 9 ani care da sfaturi despre cum sa te comporti in relatia cu fetele. 20th Century Fox va achizitiona drepturile de ecranizare a cartii, iar Shawn Levy se va ocupa de productia comediei.

Pentru moment nu se cunosc detalii despre personajul pe care Robert Downey Jr. il va juca in film, dar actorul va detine rolul principal.

Actorul american lucreaza in aceasta perioada la sherlock holmes 2, iar apoi va incepe filmarile la The Avengers si Iron Man 3 .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea