Filme

#filme noi #filme #box office #resident evil: retribution # box office romanescu

"Resident Evil: Retribution" este lider in box-office-ul romanesc

Pelicula de actiune "Resident Evil: Retribution" este lider in office-ul romanesc de weekend. Filmul a fost urmarit de 12.178 de spectatori si a generat incasari de 258.237 de lei, potrivit Asociatiei Film Romania.

"Resident Evil: Retribution" se afla pentru a doua saptamna consecutiv pe prima pozitie a box-office-ului din Romania. Lungmetrajul, al cincilea din franciza inspirata dintr-un celebru joc video, o are in rolul principal pe Milla Jovovich ("The Fifth Element", "Joan of Arc", "Ultraviolet").

Pe cea de-a doua pozitie in box-office-ul romanesc de weekend se afla "Hope Springs", o comedie romantica in care apar Tommy Lee Jones si Meryl Streep. Filmul a strans incasari de 189.987 de lei si a fost urmarit de 8.891 de spectatori.

Podiumul este completat de "Hit and Run", o comedie de actiune care a avut incasari de 170.283 de lei si 9.269 de spectatori. In rolurile principale ii intalnim pe Bradley Cooper, Kristen Bell si Dax Shepard.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea