Filme

#filme noi #filme #resident evil #premiera film #resident evil: retribution

"Resident Evil: Retribution", din 14 septembrie si in cinematografele romanesti

"Resident Evil: Retribution", cel mai nou film al seriei "Resident Evil", va rula in cinematografele din Romania incepand cu data de 14 septembrie.

In noul "Resident Evil", aflam ca virusul mortal al corporatiei Umbrella continua sa faca ravagii pe Pamant si transforma intreaga populatie in zombie. Singura speranta de salvare a speciei umane este Alice (Mila Jovovich), care aterizeaza chiar in inima perimetrului unde se desfasurau cele mai secrete operatiuni ale companiei si descopera multe lucruri despre cum s-a format aceasta. De-a lungul filmului, Alice va incerca sa-i vaneze pe cei responsabili de aceasta pandemie.

Alaturi de Mila Jovovic, in film mai apar Sienna Guillory si Michelle Rodriguez. Regia lui "Resident Evil: Retribution" este semnata de Paul W.S. Anderson, cineastul cunoscut pentru peliculele "Death Race" (2008) si "AVP: Alien vs. Predator" (2004).

Foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea