Filme

#david bryan #filme noi #filme #reese witherspoon #tim burton #distributie film #big eyes

Reese Witherspoon si Ryan Reynolds, cuplu de artisti in 'Big Eyes'

Reese Witherspoon si Ryan Reynolds vor fi iubiti in noul film al lui Tim Burton, ' Big Eyes '.

Cei doi actori vor da viata unui celebru cuplu de pictori din anii '60, Margaret si Walter Keane . Artistii au devenit cunoscuti in intreaga lume datorita picturilor care infatisau persoane cu ochii mari, iesiti din orbite.

Filmul 'Big Eyes' este un proiect pe care Tim Burton ar fi dorit sa-l realizeze in urma cu ceva timp. Dupa numeroase amanari, filmarile pentru aceasta drama vor incepe in primavara.

Scenaristii Scott Alexander si Larry Karaszewski considera ca Reese Witherspoon si Ryan Reynolds sunt ideali pentru rolurile pe care le vor interpreta.

Pe de o parte, Ryan este imaginea perfecta a anti-eroului: sarmant, amuzant, periculos, putin nebun, exact ca Walter Keane. Pe de alta parte, Reese este decenta, vulnerabila si sufletista, la fel ca Margaret Keane.

Pelicula 'Big Eyes' este o biografie a cuplului Keane. Pe cat de mare a fost succesul picturilor lor, pe atat de controversata a fost viata lor privata. Margaret era cu adevarat talentata, dar Walter i-a furat operele si s-a bucurat de toata faima care i se cuvenea sotiei sale.

Initial, s-a zvonit ca pictorii vor fi interpretati de Kate Hudson si Thomas Haden Church .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea