Filme

#filme noi #filme #ralph fiennes #distributie film #filme 2012 #skyfall

Ralph Fiennes vorbeste despre Skyfall

Delatii concrete cu privire la filmul Skyfall au fost foarte putine si rare de la anuntarea oficiala a filmului, insa Ralph Fiennes s-a incumetat sa ofere cateva informatii noi.

"Nu am voie sa spun decat ca sunt un agent care lucreaza pentru guvern" a declarat actorul din noua serie 007. Asadar, Ralph nu dezvaluie decat mici detalii referitoare la rolul pe care il are in film.

Totusi, actorul a mai spus si alte lucruri care au lasat sa se inteleaga faptul ca aceasta parte a seriei nu va dezamagi fanii si ca trailerul existent ofera doar o mica parte din "artificiile" pe care filmul le pregateste.

Skyfall va fi lansat in data de 26 octombrie 2012 in Marea Britanie si se numara printre cele mai asteptate filme ale acestui an.

Ca si bonus, in 2012 se implinesc 50 de ani de la lansarea primului film cu Agentul 007 , care l-a avut in rolul principal pe Sean Connery .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea