Filme

#_excursie-cu-surprize-2006

R.V, ras de vacanta

R.V este o comedie cu Robin Williams in rolul unui tata de gasca (Bob Munro) care vrea sa impace si capra (familia) si varza (serviciul).
Spre disperarea sotiei si a celor doi copii, in loc de Hawaii, Bob decide sa plece impreuna in Colorado, intr-o roulota, cu promisiunea ca el se va ocupa de toate activitatile gospodaresti pe parcursul vacantei.
Numai ca Bob ascunde familiei ca are un proiect important de terminat pentru serviciu si trebuie sa gaseasca scuze pentru a nu-si pierde job-ul asa ca este intr-o continua agitatie iar vacanta este pe cale sa devina un dezastru.

De la golirea toaletei pana la alungarea unei familii de ratoni care se stabilisera si ei in rulota, filmul are momente amuzante tipic americane.

Concluzia, si ea tipic americana, este ca nu trebuie sa-ti petreci vacanta in destinatii de vis ca sa ii ai pe cei dragi alaturi.

Alaturi de Williams, in film mai apar Jeff Daniels (Dumb and Dumber), Cheryl Hines (" Curb Your Enthusiasm ") si Kristin Chenoweth (The Pink Panther). Filmul este regizat de Barry Sonnenfeld (Men in Black)

Un film de vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea