Filme

#_prom-night-2008 #adolescenti #horror #night #prom

Prom Night - primele ecouri

Balul de absolvire al Donnei ar trebui sa fie cea mai frumoasa seara din viata ei, una plina de magie, frumusete si iubire. Inconjurata de prieteni, ea ar trebui sa fie in siguranta de ororile trecutului. Insa, cand noaptea se transforma din magie in crima, un singur om poate fi autorul, cel de care ea a crezut ca scapase pentru totdeauna. Acum, Donna si prietenii ei trebuie sa gaseasca un mod de a supravietui furiei sadice a criminalului.

Primele reactii

Un remake intunecat si previzibil al unul film deja cunoscut pentru violenta sa. Acest Prom Night nu este la fel de inspaimantator ca precedentul ca sa poata fi tinut mine pentru timp de 20 de ani. Pelicula va avea premiera pe marele ecreane romenasti pe 6 iunie.

Contra

Boston Globe: Nu exista pic de suspans sau perversitate in acest film. Nu te intereseaza cine traieste si cine moare. Vrei doar sa se intample ceva mai repede (Wesley Morris)

Entertainment Weekly: Nu este nevoie sa porti un corsaj pentru Prom Night. Cand te vei duce, daca te vei duce, sa vezi acest film, asigura-te ca ti-ai lasat partea superioara a creierului acasa…, asa poate o sa te inspaimante scenele "horror" (Clark Collis)

Aisle Seat: Primul Prom Night, cel din 1980, a fost o adevarata capodopera de arta. Intrebarea mea este: daca faci remake-ul unui film violent si ii scoti violenta, ce mai ramane din el? (Mike McGranaghan)

E! Online: Poate ca nu este cel mai prost film din toate timpurile, dar cu siguranta este cel mai stupid (Alex Markerson(

Commercial Appeal: Daca in filmele horror clasice, criminalul ii pedepsea pe adolescentii care faceau sex, in acest remake criminalul ii pedepseste pe tinerii cu caracterul frapant si costumele scumpe (John Beifuss)

Pro

Film Journal International: Ar fi o greseala sa spui ca acest film este grozav sau macar bun, dar tinand cont ca este un film AP (Acordul Parintilor), eu zic ca face o treaba buna (Ethan Alter)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Prom Night

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea