Filme

#robin hood #filme #kevin costner # proces kevin costner #robin hood: prince of thieves

Producatorii lui "Robin Hood: Prince of Thieves" au fost dati in judecata de Kevin Costner

Morgan Creek Productions, compania care a produs blockbusterul "Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), a fost data in judecata de Kevin Costner. Actorul in varsta de 57 de ani, care a jucat in film rolul lui Robin Hood, spune ca producatorii nu i-au platit in ultimii doi ani procentajul care i se cuvine de pe urma incasarilor.

"Fiecare actor spera sa joace intr-un film mare care genereaza profituri substantiale. Dar daca vrei sa castigi de pe urma succesului filmului tau si sa fii platit periodic, singura companie cu care nu ai dori sa faci afaceri este Morgan Creek Productions", se arata in plangerea depusa de Kevin Costner la un tribunal din Los Angeles.

Replica celor de la Morgan Creek Production nu a intarziat sa apara. "De ce dupa 22 de ani domnul Costner nu este de acord cu felul in care efectuam platilor sau cu modalitatea in care ne facem afacerile? L-am platit cu peste 40 de milioane de dolari. Cred ca am fost foarte draguti cu el. Ma intreb cati bani a castigat de pe urma celorlalte filme in care fost distribuit", a declarat James Robinson, CEO Morgan Creek Productions.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea