Filme

#premiere cinematografe #premiere cinema octombrie # taken 2 # tom sawyer

Premierele saptamanii 12-18 octombrie 2012

Oferta de filme din cinematografele romanesti se imbogateste in perioada 12-18 octombrie 2012 cu doua productii nou-noute.

Fanii filmelor de actiune vor avea ocazia sa se delecteze cu o pelicula in care il vor revedea pe Liam Neeson. Cinefilii care vor sa-si retraiasca cele mai frumoase clipe din copilarie pot merge sa vada cea mai noua a celui mai popular roman scris de Mark Twain.


Taken 2


Regie: Olivier Megaton
Scenariu: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Distributie: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Jon Gries, D.B. Sweeney, Luke Grimes

In 2008, Liam Neeson reusea sa uimeasca o lume intreaga cu rolul din "Taken", demonstrand ca se poate lua la intrecere cu oricare dintre cei mai buni actori de actiune ai momentului. Filmul a fost un adevarat succes de box-office, inregistrand incasari de peste 200 de milioane de dolari (de zece ori mai mult decat bugetul peliculei).

Convins de potentialul lui "Taken", Luc Besson scrie scenariul unui sequel, care apare in cinematografe patru ani mai tarziu. In aceasta continuare, Liam Neeson intra din nou in pielea fostului agent FBI Bryan Mills, care a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si salva fiica din mainile rapitorilor albanezi. In timpul unei vacante in Istanbul, Mills si sotia lui sunt rapiti de tatal unuia dintre raufacatorii ucisi de fostul agent secret.

Trailer "Taken 2"


Tom Sawyer


Regie: Hermine Huntgeburth
Scenariu: Sascha Arango, Peer Klehmet, Sebastian Wehlings
Distributie: Louis Hofmann, Leon Seidel, Heike Makatsch, Benno Furmann, Joachim Krol, Peter Lohmeyer, Adnan Maral

Tom Sawer este un pusti care pune mereu la cale farse si nazbatii, spre disperarea matusii Polly. Desi nu reuseste sa-l tina in frau, Polly continua sa viseze la momentul in care Tom se va transforma intr-un om serios si responsabil. Din fericire, Tom are parte de un aliat de nadejde in persoana lui Huck Finn, un personaj care iubeste la fel de mult aventura.

Trailer "Tom Sawyer"



Sursa foto: intervox-pr.de
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea