Filme

#premierele lunii iunie #premierele lunii #drame # iunie 2021 #filme #horror #thriller #filme cinematograf #animatii #top comedii #caravana cinematografica #premiere cinematografice martie

Premierele lunii iunie 2021! Ce filme poti urmari in cinematografe incepand de astazi

Cinematografele si-au redeschis portile. Poti sa urmaresti din nou filmele dorite pe marile ecrane. Si pentru urmeaza weekendul, poti profita din plin pentru a viziona filme asa cum faceai inainte de pandemie. De la filme de animatie, la comedii si pana la drame si thrillere, cu siguranta vei avea de unde alege. Iata asadar, care sunt premierele lunii:

Tom si Jerry (Tom and Jerry) – in cinematografe din 4 iunie 

  • Cu: Chloe Grace Moretz, Michael Peña
  • Gen film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

Tom and Jerry, in regia lui Tim Story, incepe cand Jerry se muta in cel mai luxos hotel din New York in ajunul „nuntii secolului”, fortand planificatorul disperat al evenimentului, pe tanara Kayla, sa-l angajeze pe Tom pentru a scapa de soricel. Lupta care urmeaza ameninta sa distruga cariera ei, nunta si, in consecinta, hotelul in sine. Dar in curand apare o problema si mai mare: un angajat diabolic si ambitios conspira impotriva celor trei.

Un amestec de animatie clasica si actiune live, noua aventura pe marele ecran a lui Tom si Jerry aduce personajele legendare pe un teren nou si le obliga sa faca ceva de neimaginat: sa lucreze impreuna pentru a se salva.

Cruella (Cruella) – in cinematografe din 4 iunie 

  • Regia: Craig Gillespie
  • Cu: Emma Stone, Emma Thompson
  • Gen film: Actiune, Comedie, Crima
  • Distribuitor: Forum Film Romania

In Londra anilor 1970, o tanara creatoare de moda devine obsedata de pielea cainilor, in special de cea a dalmatienilor, pana cand devine, in cele din urma, o legenda nemiloasa si terifianta cunoscuta sub numele de Cruella de Vil.

Traind printre demoni: E mana diavolului (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) – in cinematografe din 4 iunie 

  • Regia: Michael Chaves
  • Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson
  • Gen film: Horror, Mister, Thriller
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

 “Traind printre demoni: E mana diavolului” dezvaluie o poveste ingrozitoare de teroare, crima si o forta malefica necunoscuta, care ii socheaza chiar si pe experimentatii investigatori din viata reala, Ed si Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzationale cazuri din dosarele lor, incepe cu lupta pentru sufletul unui tanar baiat si ii duce apoi dincolo de tot ce mai vazusera pana acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii in care un suspect de crima invoca posesia demonica ca strategie de aparare.

Vera Farmiga si Patrick Wilson revin in rolurile Lorraine si Ed Warren, sub indrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul ii mai are in roluri principale pe Ruairi O'Connor („Printesa spaniola” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) si Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” si „The Haunting of Hill House”) .

Boss Level. Capcana timpului (Boss Level) – in cinematograde din 4 iunie 

  • Regia: Joe Carnahan
  • Cu: Mel Gibson, Annabelle Wallis, Naomi Watts, Ken Jeong, Michelle Yeoh
  • Gen film: Actiune, SF, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000, Prorom

Roy (Frank Grillo - The Purge: Anarchy, The Purge: Election Day, The Grey, Billions), un ofiter din fortele speciale, acum retras din activitate, se trezeste prins intr-un soft care il duce intr-o bucla temporala unde, la finalul aceleiasi zi, e mereu ucis. Odata ce intelege acest lucru, Roy incepe un sir nesfarsit de incercari de a scapa viu din acea zi, chiar daca asta inseamna explozii, urmariri, caderi spectaculoase, lupte cu inamici neasteptati, si, evident, sa moara din nou si din nou, in cele mai sangeroase moduri. Va reusi Roy sa iasa din ceea ce pare un joc, o farsa sinistra, sau va fi nevoit sa se resemneze cu ideea ca in fiecare zi se trezeste doar pentru a se lupta pentru viata lui, si a pierde, cateva ore mai tarziu?

Iubire, nunti & alte dezastre (Love, Weddings & Other Disasters) – in cinematografe din 4 iunie 

  • Regia: Dennis Dugan
  • Cu: Maggie Grace, Diane Keaton, Jeremy Irons
  • Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
  • Distribuitor: Ro Image 2000, Prorom

Povestile intretaiate ale mai multor cupluri, unele in formare, unele pe cale sa se destrame, altele care doar viseaza sa fie impreuna, toate, unite de participarea la organizarea unei nunti.

Sa-i cunoastem pe protagonisti. Jessie organizeaza contracronometru nunta fastuoasa a unei cliente, Liz, care se casatoreste cu Richard, candidat la primarie. Va lucra alaturi de un proprietar de restaurant faimos, Lawrence Phillips. Lawrence iese la intalnire pe nevazute cu Sara, o femeie care e oarba. Mack, liderul unei trupe, accepta sa cante la nunta, si infiripa o relatie cu Jessie. Fratele lui Richard, viitorul mire, participa la o emisiune TV de intalniri amoroase pe care o poate castiga doar daca ramane alaturi de partenera lui, Svetlana, cat mai mult timp posibil. Capitanul vasului unde va avea loc nunta, Ritchie, se indragosteste de o fata pe care nu stie cum o cheama, si nici unde o poate gasi, pentru ca nu a apucat sa vada decat ca are un tatuaj cu un pantof de clestar. Cu totii se straduie sa ofere viitorilor miri cea mai frumoasa si mai romantica zi din viata lor, incercand, in acelasi timp, sa faca fata haosului din viata lor personala.

Fara zgomot 2 (A Quiet Place Part II) – in cinematografe din 11 iunie

  • Regia: John Krasinski
  • Cu: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds
  • Gen film: Horror, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) si-a parasit casa unde au avut loc tragicele evenimente, si este acum nevoita sa infrunte terorile lumii exterioare.

Mama si cei trei copii isi continua lupta pentru supravietuire cu indarjire, desi creaturile care vaneaza dupa zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pandesc din intuneric...

Peter Iepurasul: Fugit de acasa (Peter Rabbit: The Runaway) – in cinematografe din 11 iunie

  • Regia: Will Gluck
  • Cu: Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, James Corden
  • Gen film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
  • Distribuitor: InterComFilm Distribution

Peter Rabbit, adaptarea pentru marele ecran a clasicei povesti semnate de Beatrix Potter, revine pe ecrane cu un nou capitol.

Deja stim ca familia iepureasca, in frunte cu strengarul Peter, se instalase in gradina conacului lui Thomas McGregor si a proaspetei sale sotii, Bea. Desi au stabilit un armistitiu si Thomas s-a impacat cu ideea ca are iepuri in gradina, ba i-a mai si “adoptat”, cu conditia sa-i lase in pace premiatele tomate, Peter nu se lasa de pozne cu una, cu doua, aparandu-si cu varf si indesat reputatia de obraznic. Si tocmai de aceea, uneori, risca sa fie acuzat chiar si atunci cand nu este vinovat. Blazat, Peter fuge de-acasa. Gata cu viata monotona din gradina!

Ajuns la oras, se bucura de aventura si isi face prieteni noi: iepurele vagabond Barnabas, sobolanul rotofei Samuel Whiskers si felinele infractoare: Tom Kitten si Mittens. Noii camarazi ii apreciaza poznele si Peter se simte, in sfarsit, acceptat, dar noul anturaj este cam dubios si il baga in belele. Reprezinta oare acest rol cine este el cu adevarat? E momentul sa decida daca ramane “iepurele rau”, cum il considera toti, sau este in stare si de fapte bune.

Ingrijorati, ceilalti iepurasi (surorile lui Peter, Flopsy, Mopsy si Cotton-Tail, alaturi de varul Benjamin) pornesc in cautarea lui, dar, odata iesiti din gradina, ii pasc mari pericole. Thomas insusi vede cum Nigel Basil-Jones, noul editor al cartii cu picturi realizate de Bea, o prinde in mreje si le pericliteaza relatia, asa ca trebuie sa actioneze fara preget pentru a-si salva familia. Ca si Peter, Bea trebuie sa caute drumul inapoi spre adevarata sa personalitate. 

Vor reusi oare sa scape de influentele negative, sa se reuneasca si sa restabileasca armonia? Vedem in noile aventuri iepuresti “Peter Rabbit: Runaway” – o poveste despre identitate, cu aventuri comice si lectii valoroase pentru copii.

Godzilla vs. Kong (Godzilla vs. Kong) – in cinematografe din 11 iunie

  • Regia: Adam Wingard
  • Cu: Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle, Danai Gurira
  • Gen film: Actiune, Drama, SF, Thriller
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

Legendele se ciocnesc in „Godzilla vs. Kong”, in timp ce acesti adversari mitici se intalnesc intr-o batalie spectaculoasa pentru secole, cu soarta lumii atarnand in echilibru. Kong si protectorii sai intreprind o calatorie periculoasa pentru a-si gasi adevarata casa. Alaturi de ei se afla si Jia, o tanara orfana cu care uriasa gorila a format o legatura unica si puternica. Dar acestia se gasesc in mod neasteptat in calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese in cale. Ciocnirea epica dintre cei doi titani - instigata de forte nevazute - este doar inceputul misterului care se afla adanc in miezul Pamantului.

Altarul (The Unholy) – in cinematografe din 18 iunie

  • Regia: Evan Spiliotopoulos
  • Cu: Jeffrey Dean Morgan, Cary Elwes, William Sadler, Katie Aselton, Christine Adams
  • Gen film: Horror
  • Distribuitor: InterComFilm Distribution

O copila cu deficiente de auz este vizitata de Fecioara Maria. Evenimentul nu doar ca ii reda auzul si vorbire, dar o si inzestreaza cu puteri vindecatoare. Vestea ajunge departe, oamenii se ingramadesc sa vada miracolul cu ochii lor, insa lucrurile nu sunt ceea ce par. Sa fi fost cu adevarat lucrarea Fecioarei Maria?

Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului (The Hitman's Wife's Bodyguard) – in cinematografe din 18 iunie

  • Regia: Patrick Hughes
  • Cu: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Morgan Freeman
  • Gen film: Actiune, Comedie, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000, Prorom

Cel mai letal din lume cuplu ciudat - bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) si asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) - se intorc cu o alta misiune care le pune viata in pericol. Tot fara licenta, dar relaxat in concediu, Bryce este fortat sa intre in actiune de catre sotia si mai instabila a lui Darius, infama escroaca internationala Sonia Kincaid (Salma Hayek). Astfel, Bryce e aruncat in haos de catre periculosii lui protejati, si trio-ul criminal intra intr-un complot global pentru a descoperi rapid ca ei sunt singurii care pot impiedica dezastrul total in Europa.

Raya si ultimul dragon (Raya and the Last Dragon) – in cinematografe din 18 iunie

  • Regia: Don Hall, Carlos López Estrada, Paul Briggs, John Ripa
  • Cu: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Izaac Wang, Gemma Chan, Daniel Dae Kim
  • Gen film: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical
  • Distribuitor: Forum Film Romania

In regatul Kumandra, un Pamant reimaginat locuit de o civilizatie antica, o razboinica singuratica pe nume Raya isi propune sa gaseasca ultimul dragon in viata si sa salveze regatul de ticalosul Druun.

Mortal Kombat (Mortal Kombat)– in cinematografe din 18 iunie

  • Regia: Simon McQuoid
  • Cu: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Mehcad Brooks
  • Gen film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF, Thriller
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

Scenariul, imaginat de Oren Uziel (Mortal Kombat: Legacy) si Dave Callaham (The Expendables), are in centru un barbat aparent inofensiv, care isi descopera potentialul de luptator odata ce este prins intr-o confruntare intre luptatorii Pamantului si monstrii din Outworld. Pentru a putea salva Pamantul de la anihilarea totala, el trebuie sa castige turneul de arte martiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

Furios si iute 9 (Fast & Furious 9)  – in cinematografe din 25 iunie

  • Regia: Justin Lin
  • Cu: Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Amber Sienna, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
  • Gen film: Actiune, Aventuri, Crima, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000

Dom Toretto duce o viata linistita alaturi de Letty si fiul sau, micutul Brian, cu toate ca pericolul planeaza intotdeauna asupra orizontului lor pasnic. De data aceasta, aceasta amenintare il va forta pe Dom sa-si infrunte greselile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care ii iubeste cel mai mult. Echipajul sau se reuneste pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin si sofer profesionist pe care l-au intalnit vreodata: un barbat care se intampla sa fie si fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viata, vechi dusmani se vor intoarce, istoria va fi rescrisa, iar adevaratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodata.

Bigfoot Family (Bigfoot Family)– in cinematografe din 25 iunie

  • Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen
  • Cu: Jules Medcraft, Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle, Sébastien Desjours
  • Gen film: Animatie, Familie
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

Ne-am intors cu familia lui Adam, la cateva luni dupa aventurile uluitoare ale primului film! Bigfoot este acum foarte celebru si vrea sa-si foloseasca celebritatea pentru a schimba lumea. El este contactat de o organizatie non-guvernamentala pentru a ajuta la protejarea celei mai mari rezervatii de animale impotriva contaminarii de catre o companie petroliera. Cand Bigfoot va disparea, fiul sau, Adam si restul familiei vor face tot ce trebuie pentru a-l gasi si pentru a salva rezervatia...

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea