Filme

#premiere cinematografe #premiere cinema iulie #premiere iulie #cinema iulie

Premierele cinematografice ale lunii iulie 2013

Luna iulie soseste in cinematografele din toata tara cu cateva premiere interesante, capabile sa satisfaca gusturile celor mai impatitimiti cinefili si nu numai. De la continuarea aventurilor personajului Marvel, "The Wolverine", cu Hugh Jackman in rolul principal, la "Grown Ups 2", cea de-a doua parte a comediei in care joaca Adam Sandler si Salma Hayek si pana la thriller-ul "White House Down" in care Jamie Foxx il intruchipeaza pe presedintele SUA, aceasta luna are cateva pelicule care ti-ar putea atrage atentia.

White House Down

Pe cand se afla intr-o vizita la Casa Alba, alaturi de fiica sa, tanarul politist John Cale, interpretat de Channing Tatum, devine implicat intr-o misiune pe viata si pe moarte pentru salvarea vietii copilului sau, dar si a presedintelui american (Jamie Foxx). Inamicii sai sunt mai multi teroristi paramilitari care invadeaza celebra locuinta. Premiera "White House Down" este pe 19 iulie.

Grown Ups 2

Adam Sandler si Salma Hayek revin in sequel-ul "Grown Ups 2". De data aceasta Lenny (Adam Sandler) isi muta familia in orasul natal pentru a fi mai aproape de prietenii sai si copiii acestora. In scurta vreme, el afla ca nu exista mare diferenta intre fostii si actualii badarani, intre soferii de autobuz schizofrenici, politistii beti sau intre cei 400 de petrecareti costumati care il urmaresc peste tot. Daca vrei sa razi cu lacrimi, premiera va fi pe 26 iulie.

The Wolverine

Hugh Jackman se intoarce in rolul lui Logan (Wolverine) si este prins intr-o calatorie in Japonia, unde intalneste un inamic din trecutul sau care va avea un impact major asupra viitorului sau. Lupta dintre ghearele de adamantium si otelul sabiilor de samurai se va da pe viata si pe moarte. Oare cine va iesi biruitor din aceasta confruntare? "The Wolverine" vine in cinematografe pe 26 iulie.

The Lone Ranger

Johnny Depp este Tonto, un amerindian ce il gaseste pe Armie Hammer, un jandarm texan aproape ucis de catre banda de nelegiuiti condusa de Butch Cavendish. Tonto il ingrijeste pe omul legii, iar apoi pleaca alaturi de acesta intr-o cursa ce are ca scop prinderea raufacatorilor si audcerea lor in fata justitiei. "The Lone Ranger" are premiera vinerea aceasta, 5 iulie.



Sursa foto: comcastoffers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea