Filme

#cinematograf #premiere #filme #premiere cinematografice

Premiere la cinema in weekendul 30 noiembrie - 1 decembrie

Hasta la Vista, Red Lights sau Rise of the Guardians sunt doar cateva dintre filmele pe care le poti vedea la cinematograf in acest weekend.


Hasta la Vista

Hasta la Vista urmareste povestea a trei tineri in varsta de 20 de ani, care vin in Spania cu un scop precis: acela de a bea mult vin si de a face sex pentru prima oara. Cei trei nu se lasa demoralizati de faptul ca unul este orb, altul este in scaun cu rotile, iar celalalt este paralizat in totalitate.

Premiera: 30 noiembrie


Red Lights

Cu Robert de Niro in rolul principal, Red Lights prezinta povestea unor personaje care lupta sa deconspire sarlatanii din lumea paranormalului. Lucrurile se schimba insa in momentul in care Simon Silver (Robert De Niro), un medium orb legendar, se decide sa isi reia activitatea.

Premiera: 30 noiembrie


Rise of the Guardians

Daca ai chef de o animatie la care sa mergi alaturi de familie, Rise of the Guardians este cea mai buna alegere. Actiunea se petrece in jurul unor eroi care isi unesc fortele impotriva lui Pitch, un spirit diabolic. Scopul celor 5 personaje cu puteri iesite din comun este acela de a proteja sperantele copiilor de pretutindeni.

Premiera: 30 noiembrie



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea