Filme

#filme noi #filme #popeye 3d #film animatie #popeye marinarul

Popeye Marinarul, ecranizare in format 3D

Activitatea marilor studiouri de la Hollywood a vizat, in ultima perioada, ecranizarea basmelor clasice, dar personajele de desene animate au castigat si ele tot mai mult teren.

Astfel, dupa anuntarea unui film despre Pinocchio, s-a decis sa fie reluate in format 3D si aventurile lui Popeye Marinarul.

Desi proiectul s-a aflat in vizorul Sony Entertainment inca din martie 2010, abia in toamna anului trecut au fost angajati scenaristii Jay Scherick si David Ronn. Regia peliculei va fi realizata de Genndy Tartakosky.

"Popeye Marinarul" este o creatie a desenatorului Elzie Crisler Segar si a aparut pentru prima data intr-o serie de benzi desenate in 1929, iar in 1933 a urmat seria celor de la Paramount Pictures.

In 1980, a fost realizata o pelicula pentru marele ecran, un live-action in care au aparut Robin Williams, in rolul lui Popeye si Shelley Duvall, in rolul lui Olive.

Foto: eltonpot.deviantart.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea