Filme

#pineapple express #primele ecouri #cronica #james franco #seth rogen #judd apatow #_pineapple-express-2008

Pineapple Express - primele ecouri

Doi prieteni la catarama , Dale si Saul, mari amatori de marijuana, dau de necaz atunci cand sunt implicati accidental intr-un conflict cu niste traficanti de droguri . Mai mult, cei doi trebuie sa fuga si de politie, pentru ca unul dintre ei a fost martorul unui asasinat pus la cale chiar de un politist.

Singuri impotriva tuturor, Dale si Saul profita de imprejurari pentru a lua cateva decizii care le vor schimba viitorul. Se pare ca pana la urma o liota de traficanti si batalioane de politisti care ar da orice sa te impuste sunt un motiv suficient pentru a deveni mai responsabil.

Primele reactii

Parerea criticilor este ca Pineapple Express este un dezastru exceptional. Energia pura si comicul fara greseli face din acest film o o delicatesa de sezon. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 10 octombrie.

Pro

Chicago Sun-Times: Pineapple Express raspunde la intrebarea: "Ce se va intampla daca un astfel de film va fi creat de un regizor exceptional?" (Roger Ebert)

New York Post: Deseori amuzant, ocazional incantator si foarte violent, Pineapple Express poate ca nu este cea mai buna comedie despre drogati, dar cu siguranta este un inlocuitor excelent pentru Harold and Kumar (Lou Lumenick)

Laramie Movie Scope: Cea mai mare surpriza vine din departamentul de actorie. James Franco este foarte amuzant in rolul unui drogat (Robert Roten)

FilmsInReview.com: Pineapple Express a reusit ceea ce Spider Man nu – sa faca din James Franco un star de cinema. Drogatii, Stan si Bran ai zilelor noastre, au in fata o franciza de succes (Victoria Alexander)

Contra

Flick Filosopher: Iata un alt argument excelent pentru legalizarea marijuanei – nu vor mai exista astfel de filme pe marile ecrane (MaryAnn Johanson)

Trailer Pineapple Express

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea