Filme

#premiera #odeon #filme #trailer #percy jackson: sea of monsters #percy jackson #sea of monsters

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Titlu Limba Romana: Percy Jackson: Sea of Monsters
Regie: Thor Freudenthal
Distributie: Sean Bean, Logan Lerman, Alexandra Daddario, Jake Abel
Data de lansare: 23 august 2013
Distribuitor in Romania: Odeon 

Synopsis:

Percy Jackson nu se simte ca un erou. Semizeul, fiul lui Poseidon, zeul grec al marilor, a salvat candva lumea, dar Percy incepe sa creada ca poate a fost doar o intamplare norocoasa. Oare a facut senzatie doar pentru scurt timp, iar gloria lui a apus?

Cand Percy afla ca are un frate dupa tata care este un monstru, el incepe sa se intrebe daca nu cumva este mai mult un blestem decat o binecuvantare sa fii fiul lui Poseidon. Dar Percy nu are prea mult timp sa stea pe ganduri; granitele magice ale Taberei Semipurilor incep sa cedeze, iar o hoarda de monstri mitici ameninta sa distruga refugiul copiilor zeilor.

Pentru a salva adapostul semizeilor, Percy ai prietenii lui trebuie sa gaseasca vestita si vrajita Lana de Aur. In drumul lor, ajung la Washington si pe coasta statului Florida, unde pornesc intr-o calatorie periculoasa pe mare, in apele neexplorate si ucigase ale Marii Monstrilor, cunoscuta de oameni sub numele Triunghiul Bermudelor.

Ei dau piept cu un taur mecanic urias, care scuipa foc, cu monstri marini ingrozitori, cu un ciclop urias si cu alti semizei despre care nu se stie cui ii sunt loiali. Miza este mai mare ca niciodata. Daca Percy va da gres, Tabara Semipurilor va inceta sa existe si intregul Olimp se va prabusi.

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele