Filme

#o luna in thailanda #film #cinematograf #pelicula #premiera film

Pelicula "O luna in Thailanda" va avea premiera in Romania pe 16 noiembrie

Pelicula "O luna in Thailanda" va avea premiera in cinematografele din Romania pe data de 16 noiembrie, dupa ce a avut premiera internationala in cadrul competitiei Saptamana Internationala a Criticii de la Festivalul de Film de la Venetia (29 august-8 septembrie).
 
"O luna in Thailanda" a marcat debutul in lungmetraj al regizorului Paul Negoescu. Scenariul productiei respective a fost scris de Vlad Trandafir si Paul Negoescu, iar din distributie fac parte actorii Andrei Mateiu, Ioana Anastasia Anton, Sinziana Nicola, Tudor Aaron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Raileanu, Ionut Grama, Sabina Posea, Bogdan Coltet, Stefan Munteanu si Simona Ghita.
 
Pelicula prezinta povestea lui Radu (interpretat de Andrei Mateiu), care realizeaza chiar in noaptea de Revelion ca nu este multumit de viata sa. Tanarul se desparte de iubita sa, apoi porneste intr-o calatorie prin  mai multe cluburi bucurestene.
 
"'O luna in Thailanda' este un film despre decizii, un film despre generatia mea - o generatie confuza. Cei de varsta mea au ajuns sa fie mult mai superficiali in privinta dragostei si tind sa nu mai acorde multa atentie propriilor sentimente. Iau decizii pripite, fara a reflecta prea mult, fara sa-si asculte instinctul", a declarat Paul Negoescu.
 
Sursa foto: filmreporter.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea