Filme

#hollywood #platouri de filmare #blockbuster #instantanee #foto #film #filme #fotografii #harry potter #karate kid

Pe platourile de filmare: blockbusterele in instantanee foto

Stim ca New York este orasul care nu doarme niciodata, dar nici Hollywood-ul nu sta degeaba, ci munceste de zor la sequel-uri, remake-uri si alte spin-off-uri. Si ca dovada, iata aici cateva instantanee surprinse pe platourile de filmare ale unor filme pe care le vom putea viziona anul viitor: Iron Man 2, Karate Kid, Invictus, Harry Potter and the Deathly Hallows, Knight & Day, etc.

Fiul lui Will Smith, Jaden, calca din ce in ce mai sigur pe urmele tatalui sau si se antreneaza serios alaturi de Jackie Chan pe Marele Zid Chinezesc pentru a-si infrunta adversarii in noul film Karate Kid. Desi are doar 11 ani, Jaden a luat lectii de arte martiale timp de 4 luni, cateva ore bune pe zi, inainte de intra in rolul jucat de Ralph Macchio in anii ’80.

jaden smith

jaden smith 

jaden smith jackie chan

Justin Timberlake a fost fotografiat in Los Angeles pe platourile de filmare ale peliculei The Social Network, in regia lui David Fincher. Cu o coafura usor schimbata, Timberlake interpreteaza in film rolul lui Sean Parker, fondatorul retelei de socializare Facebook. Filmul spune povestea controversata din spatele crearii celebrei retele.

justin timberlake

Ultimul volum din seria Harry Potter este adaptat in doua filme care sunt deja in productie. Cele trei personaje principale, Harry Potter (Daniel Radcliffe), Ron Weasley (Rupert Grint) si Hermione Granger (Emma Watson), au fost surprinse de aparatele de fotografiat, nu in decorul de la Hogwarts, ci in centrul Londrei, pe langa Piccadilly Circus. Imbracati normal, fara pelerine si baghete magice, cei trei eroi parasesc castelul Hogwarts si lupta in lumea Incuiatilor (oameni) pentru a salva taramul vrajit.

harry potter

Dupa ce saptamana trecuta, Paramount Pictures a lansat un nou poster pentru Iron Man 2, alimentand speculatiile legate de personajele negative din film si de rolul lui War Machine, producatorii arunca pe Internet alte imagini noi, care ii prezinta pe Tony Stark/ Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson) si Ivan Vanko (Mickey Rourke).

black widow

rourke

tony stark

Matt Damon, ca orice actor, a jucat multe roluri la viata lui, de la agent amnezic la informator CIA, spargator de cazinouri sau inger nevrotic, dar pana acum nu a jucat si rugby. In Invictus, cel mai recent film regizat de veteranul Clint Eastwood, Damon joaca rolul capitanului echipei de rugby a Africii de Sud. Judecand dupa poze, am spune ca face din nou o treaba buna.

matt damon

matt damon morgan freeman

Tom Cruise si Cameron Diaz au avut un sfarsit de saptamana agitat, cele doua vedete fiind surprinse pe platourile de filmare de la comedia Knight & Day gonind pe o motocicleta prin mijlocul unei turme de tauri.

tom cruisetom cruise

Mai multe fotografii de pe platourile de filmare puteti vedea aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea