Filme

#filme #die hard #parteneri bizari #politisti ciudati #Osmosis Jones

Parteneri bizari: 3 cupluri ciudate din filmele americane cu politisti

Iti inchipuiai ca perechea de "copoi" formata de Jeff Bridges si Ryan Reynolds in recentul "R.I.P.D.: Copoi pentru strigoi" este una dintre cele mai ciudate de pana acum? Nici pe departe! Filmele americane abunda in alaturari cel putin interesante de personaje care, pana la urma, devin sarea si piperul peliculelor in cauza. Iata trei dintre cele mai neobisnuite astfel de cupluri din filmele hollywoodiene!

1. Osmosis Jones si Drix

"Osmosis Jones" este o comedie neobisnuita, care aduce in prim-plan un cuplu si mai neobisnuit: o celula alba si un medicament! Alaturarea este posibila datorita faptului ca o buna parte din film este, de fapt, o animatie, astfel ca politistul/celula alba Osmosis Jones si pastila Drix devin personajele centrale.

Fara a fi o capodopera, comedia "Osmosis Jones" reuseste sa puna ii puna in valoare talentul de comedian al lui Chris Rock si, in plus, creeaza un cuplu pe cat de bizar, pe atat de reusit, gratie chimiei dintre actorii care dau viata neobisnuitelor personaje animate.

2. John McClane si Zeus

Un alt cuplu bizar este format de John McClane (Bruce Willis) si Zeus (Samuel L. Jackson) in cea de-a treia parte a francizei "Die Hard". De altfel, filmul "Die Hard with a Vengeance" reuseste sa fie placut tocmai datorita acestei alaturari de personaje: un politist nonconformist si care trage la masea si un electrician care se trezeste intr-o aventura absurda fara voia sa (iar expresiile faciale ale lui Samuel L. Jackson, confruntat cu absurditatea situatiilor in care este pus, sunt delicioase).

3. Joe si Tutti Bomowoski

Sylvester Stallone si Estelle Getty formeaza un cuplu de-a dreptul bizar in comedia de actiune "Stop! Or My Mom Will Shoot!" ("Stai ca trage mama!). El este un politist cu experienta, ea este mama lui, care asista la comiterea unei crime, dupa care decide sa se tina scai de fiul ei, spre disperarea acestuia.

Savoarea filmului ar fi trebuit data de exasperarea lui Stallone, cauzata de mama sa bagacioasa si neinfricata, si de replicile amuzante ale lui Getty. Insa, din pacate, chimia dintre cei doi este ca si inexistenta.


Sursa foto: bigpondmovies.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea