Filme

#oprah winfrey #oscar # oscar onorific # the oprah winfrey show

Oscar onorific pentru Oprah Winfrey

Oprah Winfrey , faimoasa realizatoare de televiziune, va primi un Oscar onorific , cu ocazia balului guvernatorilor organizat de Academia Americana de Film si programat sa aiba loc in luna noiembrie, anunta evz.ro.

Trofeul este acordat celor care au schimbat sau influentat in sens pozitiv industria cinematografica, precum si vedetelor care au avut realizari remarcabile in timpul vietii.

Oprah Winfrey a fost aleasa sa primeasca acest Oscar deoarece presa americana considera ca "The Oprah Winfrey Show", emisiunea pe care a gazduit-o timp de 25 de ani, a pus bazele unui tip nou de interviu TV, cel "confesional". The Oprah Winfrey Show a fost si ramane show-ul cu cel mai mare rating din istoria televiziunii americane. De-a lungul timpului, Oprah a avut ocazia sa discute fata in fata cu o serie de staruri: Michael Jackson, Aretha Franklin, Tom Cruise, Stevie Wonder, etc.

Oprah Winfrey a renuntat la aceasta emisiune, nu si la televiziune. La inceputul acestui an, ea a lansat pe piata un post propriu de televiziune, OWN ( Oprah Winfrey Network ), care beneficiaza de aportul unor vedete de prima mana din lumea filmului: Goldie Hawn, Julia Roberts, Forest Whitaker, etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea