Filme

#oscar #oscar 2013 #gala premiilor oscar

Omagiu pentru James Bond la gala Oscar 2013

Gala Oscar 2013 se anunta a fi una dintre cele mai grandioase ceremonii din ultimii ani. Pentru prima oara, il vom vedea in postura de prezentator al Oscarurilor pe comedianul Seth MacFarlane, cel care a creat indragitul serial de televiziune "Family Guy".

MacFarlane va avea dificila misiune de a ridica standardele in materie de entertainment, trasate in trecut de prezentatori ca Billy Crystal, Whoopi Goldberg sau Steve Martin.


Moment muzical inedit

In cadrul galei din 24 februarie, pe scena Dolby Theatre din Los Angeles vor urca Jennifer Hudson, Russell Crowe si Catherine Zeta-Jones. Acestia vor interpreta o piesa, un omagiu adus musicalurilor care au revenit la moda in ultima perioada. Lor li se vor alatura Anne Hathaway si Hugh Jackman, actori nominalizati la Oscar pentru prestatia din musicalul "Les Miserables".


James Bond, omagiat la gala Oscar 2013

Cea de-a 85-a editie a Oscarurilor va mai include un moment dedicat lui James Bond. Producatorii evenimentului au anuntat inca din luna ianuarie ca vor include o secventa omagiu pentru cei 50 de ani de istorie cinematografica pe care agentul 007 i-a implinit in 2012.

Si pentru ca tot am adus in discutie seria "James Bond", Adele va fi prezenta si ea la gala de duminica, urmand sa interpreteze live "Skyfall", teme muzicala principala a celui mai nou film cu agentul britanic. De altfel, Adele are sanse mari sa castige cu acelasi cantec trofeul categoriei "Cel mai bun cantec original".

"Este o onoare sa fiu nominalizata si este absolut grozav ca voi canta in fata unor oameni care m-au inspirat si m-au bucurat de atatea ori. Este o experienta unica", a declarat Adele.

Barbra Streisand va canta din nou la gala de decernare a premiilor Oscar, pentru prima data in ultimii 36 de ani. Desi actrita, cantareata si regizoarea americana a fost prezenta de mai multe ori in cadrul acestei ceremonii, ea a avut ocazia sa cante o singura data, la gala din 1977, cand a interpretat "Evergreen", de pe coloana sonora a filmului "A Star Is Born".

Sursa foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea