Filme

#filme noi #filme #orlando_bloom #distributie film #zulu

Orlando Bloom va juca in thriller-ul "Zulu"

Orlando Bloom a fost distribuit in thriller-ul " ", alaturi de . Actorul britanic se pregateste, astfel, sa interpreteze primul rol cu adevarat important de la incheierea seriilor " Piratii din Caraibe " si " Stapanul inelelor ", scrie slashfilm.com.

Actiunea filmului " Zulu " este plasata in Africa de Sud. Doi politisti - unul alb si unul de culoare - sunt insarcinati sa investigheze asasinarea tinerei Nicole Wiese. Tatal adolescentei este un fost campion de rugby, fapt ce atrage si interesul presei asupra misteriosului caz.

"Zulu" este o adaptare cinematografica a romanului cu acelasi titlu, scris de Caryl Ferey. Filmarile vor incepe in luna iulie, in Cape Town, iar regia va fi semnata de Jerome Salle.

Orlando Bloom mai are cateva proiecte cinematografice in desfasurare. El reintra in pielea persoanjului Legoas, in filmul "The Hobbit", si va putea fi vazut in peliculele "The Laureate" si "Cities".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea