Filme

#filme noi #filme #oprah #oprah winfrey #distributie film #the butler

Oprah Winfrey ar putea juca in "The Butler"

Oprah Winfrey s-ar putea intoarce la actorie, in filmul istoric "The Butler", regizat de Lee Daniels. Celebra realizatoare TV nu a mai aparut intr-o pelicula din 1998, cand a jucat in "Beloved".

Potrivit Hollywood Reporter, productia "The Butler" va prezenta povestea lui Eugene Allen, un servitor devotat al Casei Albe, care a lucrat pentru 8 presedinti ai Statelor Unite, intre 1952-1986. Oprah Winfrey va juca un rol-cheie in film, cel al sotiei lui Eugene.

Din distributia filmului "The Butler" vor face parte si actorii Mila Kunis, Hugh Jackman si John Cusack. Starul din "Black Swan", Mila Kunis, va interpreta rolul lui , in timp ce Cusack il va juca pe Richard Nixon.

"The Butler" este o adaptare cinematografica a unui publicat in Washington Post in anul 2008, "A Butler Well Served by This ".

Articolul se centreaza pe viata lui Allen, un barbat de culoare care si-a inceput "cariera" la Casa Alba ca , in anul 1952, si a ajuns sa lucreze pentru 8 presedinti. In tot acest timp, el a fost martorul unor evenimente istorice - de la Razboiul din Vietnam , la asasinarea lui Martin Luther King Jr si a lui John F. Kennedy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea