Filme

#olga kurylenko #film sf #film #tom cruise

Olga Kurylenko va juca alaturi de Tom Cruise intr-un film S.F.

Olga Kurylenko va juca alaturi de Tom Cruise intr-un film S.F., inca nedenumit oficial, informeaza collider.com. Neoficial , se zvoneste ca productia se va numi 'Horizons'.

In viitoarea productie, Olga Kurylenko va interpreta rolul iubitei lui Tom Cruise. Dragostea celor doi va fi tulburata de o alta femeie, rol interpretat de actrita Andrea Riseborough.

Actiunea din pelicula se petrece intr-un viitor apocaliptic , undeva in aer, deoarece Pamantul nu mai poate fi locuit de oameni, in urma unui atac al speciei extraterestre Scavengers.

Tom Cruise interpreteaza rolul unui razboi , pe nume Jak, un tehnician priceput care incearca sa descopere cum ar putea omenirea sa reziste in fata altor atacuri extraterestre. Pentru aceasta, el se va folosi de toate cunostintele sale acumulate de-a lungul timpului.

Deocamdata, filmul se afla in preproductie, dar se cunoaste deja data sa de lansare: 19 iulie 2013. De regie se va ocupa John Kosinski.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea