Filme

#comedie romaneasca ##SELFIE69 #cinematografe #film romanesc #comedie

O noua comedie romaneasca "ataca" cinematografele. Despre ce este #SELFIE69

Moda #Selfie a devenit atat de virala incat toata lumea a adoptat acest stil pentru a tine pasul cu viata virtuala. In plus, vara aceasta ai 69 de motive pentru a te indragosti.

De la Antonia la Virgil Iantu, de la Maia Morgenstern la Alex Bogdan, febra #Selfie devine cel mai tare pariu pentru toate generatiile.

Dupa #SELFIE, filmul romanesc cu cel mai mare succes la Box Office in 2014 (peste 100.000 spectatori), in curand, regizoarea Cristina Iacob ne aduce sequelul #SELFIE69, un film nebun cu cauza, despre iubire, in care totul este permis, prietenie care devine din ce in ce mai puternica, despre ideea de casatorie care se transforma intr-o bomba cu ceas.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar filmarile au avut loc in primavara anului trecut, au durat 33 de zile si s-au desfasurat in peste 43 locatii din Bucuresti si imprejurimi.

"Viata este cel mai imprevizibil film. Uneori cauti iubirea in cele mai ciudate momente si locuri, ca intr-un final, sa o gasesti fix sub nasul tau, cand nu te astepti. Suntem siguri ca fiecare persoana, de orice varsta, se va regasi intr-unul dintre personajele din film, situatii penibile sau nu, cu totii asteptam un happy ending sau macar visam la el". declara regizoarea Cristina Iacob.

#SELFIE69 uneste generatiile si aduce in acelasi film mai multa sare si piper cu nume precum: Loredana Groza, Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Virgil Iantu, Tolea Ciumac, George Pistereanu, Maria Dinulescu, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Valcan, Natalia Mateut, Lidia Buble, Speak, Peter Pop si multi altii, alaturi de actorii principali din filmul #Selfie (2014) Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan, Alex Calin, Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu si Razvan Fodor.

Un film fara prejudecati, liber de orice clisee si indraznet, #SELFIE69 va deveni dovada prieteniei neconditionata, care are ca ingrediente comicul de situatie, intriga, pasiunea si curiozitatea.

#SELFIE69, o comedie cu libera exprimare, este un film produs si distribuit in cinematografe de ZAZU FILM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea