Filme

#_o-femeie-pe-cinste-2004

"O femeie pe cinste!" - locatii de vis, poveste mai putin

Realizat dupa piesa lui Oscar Wilde , "Lady Wintermere's Fan: A Play About " (1892), filmul ; scenariul Howard Himelstein; cu: , Scarlett Johansson, Tom Wilkinson , , Mark Umbers. Distribuit de New Films International Romania.

Satira lui Oscar Wilde a mai fost ecranizata in 1925 de Ernst Lubitsch si s-a mai realizat si un film de televiziune mai recent de catre BBC. Sub mainile regizorului si lui Helen Hunt , care, pe langa interpretarea lor nuantata, fac si un cuplu reusit.

Dar poate ca cel mai bun lucru in acest film (e de rau pentru un film sa spui asta) sunt locatiile. S-a filmat in Italia, la Amalfi, in niste locuri superbe, pe care directorul de imagine stie sa le puna in valoare. Interioarele sunt iarasi minunate, e Italia si e vorba de vilele lumii bune. Totusi nu face sa vezi un film pentru interioarele sale.

O femeie pe cinste e pana la urma o comedie romantica in care satira la adresa moravurilor unei epoci (sau asa, in general) a fost mult coborata pentru a rima cu frumusetea locatiilor si cu aerul de vacanta.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.