Filme

#filme noi #filme #arnold schwarzenegger #Twins #triplets

O continuare a comediei "Twins" se afla in pregatire la Hollywood

O continuare a comediei americane "Gemenii/ Twins", intitulata "Triplets", care ii va avea in distributie pe Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito si Eddie Murphy se afla in pregatire la Hollywood.

Potrivit presei de specilitate, cei trei actori mentionati au semnat deja contractele pentru a juca in acest film. Pelicula va fi realizata de Montecito, compania de productie cinematografica condusa de Ivan si Jason Reitman. Ca o noutate, trebuie amintit faptul ca Ivan Reitman nu va mai avea calitatea de regizor, ci a ales sa revina ca producator al filmului.

Comedia "Twins" a prezentat aventurile gemenilor Julius si Vincent, conceputi printr-o fertilizare artificiala. Ei au fost separati la nastere si au aflat unul de existenta celuilalt abia tarziu, la maturitate. In continuarea acestei pelicule, gemenii vor descoperi ca mai au inca un frate, al carui personaj va fi interpretat de Eddie Murphy.

foto : cinnamonbunzuh.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea