Filme

#premiera #jackie chan #lansare film #Chinese Zodiac

Noul film al lui Jackie Chan apare in Europa in vara lui 2013

"Chinese Zodiac", noul film al carui protagonist este faimosul Jackie Chan, va avea premiera pe marile ecrane din SUA in vara anului viitor. Ramy Choi, responsabilul cu distributia acestei productii, a declarat pentru The Hollywood Reporter ca filmul va rula in premiera "in sute de cinematografe" fie in primavara, fie in vara lui 2012 si ca va fi lansat simultan si pe continentul european.

Filmul ruleaza deja in cateva tari asiatice, unde a ajuns un succes de box-office. Astfel, el a debutat direct pe locul intai in clasamentele din China, Malaezia, Singapore sau Thailanda.

"Chinese Zodiac" este povestea unui om care se afla in cautarea unor artefacte bazate pe zodiacul chinezesc. Pe langa faptul ca detine rolul principal, Jackie Chan este totodata si cel care semneaza scenariul si regia filmului. In film mai apar actori de calibru precum Oliver Platt si LiaoFan.

Sursa foto: mcmbuzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea