Filme

#filme noi #filme #nicole kidman #distributie film #the butler

Nicole Kidman, rol in "The Butler"

Actrita Nicole Kidman a fost distribuita in urmatorul proiect cinematografic al regizorului Lee Daniels, intitulat "The Butler".

Nicole Kidman si Lee Daniels au colaborat recent si pentru lungmetrajul "The Paperboy", care va avea premiera mondiala joi, la Festivalul de Film de la Cannes.

Regizorul va demara lucrarile pentru noul proiect incepand cu luna iulie, iar in afara de Nicole Kidman, mai sunt anuntati si alti actori de renume international, precum Forest Whitaker, Oprah Winefrey, David Oyelo, , Matthew McConaughey, John Cusack, Alan Rickman, Terence Howard, Jane Fonda si Cuba Good Jr.

Pelicula are la baza un articol publicat de ziarul Washington Post, despre Eugene Allet, un valet de culoare care a lucrat la Casa Alba vreme de 34 de ani.

Interesant este faptul ca Eugene si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste inca functionau.

Foto : temptalia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea