Filme

#filme noi #filme #nicole kidman #grace kelly #distributie film #grace de monaco

Nicole Kidman, in rolul lui Grace Kelly

Actrita Nicole Kidman va interpreta rolul lui Grace Kelly, starul hollywoodian care a devenit in 1956 sotia printului Rainier de Monaco, potrivit informatiilor furnizate de Vulture.

Productia, regizata de Olivier Dahan nu este una biografica, ci se axeaza pe un anumit moment din viata lui Grace Kelly, din timpul casatoriei.

Actiunea scenariului, ce apartine lui Arash Amel este plasata in anul 1962, cand orasul-stat Monaco se afla intr-o disputa economica cu Franta. Printul Rainier al III-lea s-a ocupat de politica fiscala a micului principat, iar sotia sa, Grace Kelly a avut un rol cheie in salvarea statului Monaco de la o lovitura de stat.

Filmul "Grace de Monaco" a fost comparat, ca scenariu, cu "Discursul regelui". Pana la demararea acestui proiect, actrita Nicole Kidman va aparea mai intai in drama lui Lee Daniels, "Paperboy", in horror-ul "Stoker" si drama "The Railway Man".

Pentru pelicula "Grace de Monaco" nu a fost satbilita inca o data de productie si nici nu a fost nominalizat actorul care va interpreta rolul printului.

foto : cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea